Bli medlem i inkubatoren

Vil du bli en del av et miljø som jobber for et mer bærekraftig og rettferdig samfunn? Medlemskap i Nordisk inkubator for samfunnsinnovasjon gir deg muligheten til å samarbeide, utvikle, og dele ideer og kunnskap.

Alle medlemstjenester er også tilgjengelige digitalt.

Category:
 • All Categories
 • Filter 1
image

Møt Nordisk Inkubator for Samfunnsinnovasjon! 

 • “Jeg gleder meg hver dag til å dra på SoCentral. Som leder av en nyetablert organisasjon har jeg hatt stor nytte av ressursene i inkubatoren, både i oppstart og i senere faser. Når jeg ansetter nye medarbeidere vet jeg at de blir godt ivaretatt av teamet og hele miljøet.”
  Lisa Mari Watson
  Daglig leder, Tverga
 • Faye Mayrhoo
  Kompetansen og erfaringen fra SoCentral medførte at jeg lærte forretningsspråket raskere, fikk et verdifullt nettverk og relevant arbeidserfaring. SoCentral spilte en viktig rolle i å hjelpe meg med å integrere i et nytt samfunn med ulike kulturelle verdier og roller. 
  Faye Mayhroo, tidligere språkpraktikant
  Program Manager, Business for Peace
 • SoCentral er en av de få inkubatorene i Oslo som har mangfold i sin DNA og skjønner hvorfor vi trenger mangfold for å løse verdens komplekse problemer. Løsninger SoCentral tilbyr dekker fullstendig hvert eneste behov gründere har.
  Alizamin Jafarli
  Gründer, HackTechGo!
 • “SoCentrals rammeverk for effektmåling er forståelig, jordnært og konkret.”
  Elin Holmedal
  Daglig leder, Røde Kors Oslo
 • “Det var en perfekt kombo av fagmennesker fra bransjen og innovasjonsekspertise. Jeg opplevde både å få en dypere forståelse for landbrukets innovasjonsmuligheter og å få utvidet eget nettverket med mange dyktige mennesker.”
  Atle Jensen, Kapabl
  Styreleder
 • SoCentral har for meg vært helt sentral i å bli koblet med riktig nettverk. De har vært utslagsgivende for at vi gikk fra å være et selskap som vokser sakte men sikkert, til å begynne å skalere og tiltrekke oss riktige kunder.
  Oskar Blakstad
  Gründer, Assistert Selvhjelp

Perfect for bootstrapped startups

Launching an attractive and scalable website quickly and affordably is important for modern startups — Stack offers massive value without looking 'bargain-bin'.

Design Faster

Save time with a multitude of styled components designed to showcase your content

Rapid Development

Construct mockups or production-ready pages in-browser with Variant Page Builder

Elite Support

Take comfort in 6 months included support with a dedicated support forum