Inkluderingsdager på SoCentral

Jobber du med inkludering eller mangfold? Inkluderingsdagene på SoCentral er en lavterskel, månedlig møteplass for deg som jobber med inkludering og mangfold.

Datoer og tema for høsten 2018

11. oktober, 09:00-11:30

Inkludering i kulturlivet
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 5. etasje

15. november, 09:00-11:30

Samarbeid og nye koblinger
SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 5. etasje

06. desember, 10:00-15:00

Nordisk inkluderingsdag
Voksenåsen Senter for svensk-norsk samarbeid, Ullveien 4

Hva skjer på en inkluderingsdag?

Temaene på inkluderingsdagene er ulike fra gang til gang, men vi har alltid en blanding av faglige innledninger og workshop. Etterpå er det gratis lunsj og mulighet for nye koblinger. Lunsjen har alltid vegansk, vegetar og halal-alternativer.

I 2018 har vi blant annet hatt flere workshops om måling av samfunnseffekt. Vi har invitert inn folk som jobber med entreprenørskap som en vei inn i arbeidslivet, med ungdomsmedvirkning, og med nye løsninger innen psykisk helsearbeid.

Hvem kan delta?

Inkluderingsdagene er åpne for alle som jobber med inkludering og mangfold. Her møter du veiledere og saksbehandlere i kommunen. Du blir kjent med gründere og sosiale entreprenører, folk som jobber i frivillige organisasjoner, ledere eller ansatte i privat næringsliv og offentlig sektor, forskere og akademia, eller andre som ønsker å være en ressurs i inkluderingsarbeidet.

Inkluderingsdagene er en møteplass for deg som jobber med et inkluderende samfunn for:

  • eldre
  • barn og ungdom som er utenfor
  • folk som er falt utenfor på grunn av sykdom
  • flyktninger, innvandrere og andre med minoritetsbakgrunn
  • eller andre personer i samfunnet som har behov for å inkluderes

Finn andre som deltar på inkluderingsdagene

inkludering.socentral.no finner du en åpen oversikt over folk som jobber med inkludering og mangfold. Du kan også bli en del av den!

Legg inn deg selv her »

Deltakelse er åpent for alle

Du kan delta hver gang, eller når det passer best for deg. Vil du få invitasjoner til inkluderingsdagene? Legg inn navn og epost her.

Inkluderingsdagene gjennomføres av Marie Harbo Dahle i SoCentral og Mathilde Blichfeldt Mjønes i Kybri. Vi lager faglig opplegg og fasiliterer workshopene. Ofte møter du Sofie Furu og Håkon Iversen fra SoCentral på inkluderingsdagene.

Har du ideer eller innspill til inkluderingsdagene? Vi vil gjerne høre fra deg!

Inkluderingsdagene støttes av Enhet for mangfold og integrering i Oslo kommune.

OXLO står for Oslo Extra Large – en by for alle, og har siden 2001 symbolisert Oslo kommunes mangfolds- og integreringsarbeid.

Les mer »
English