Torsdag 11. april kl 08.30-09.30 kan du starte dagen hos oss i 5. etasje på Sentralen og få tips til hvordan du kan planlegge reiser med minst mulig klimaavtrykk.

Meld deg på!

Å reise kan gi oss sterke inntrykk og fantastiske opplevelser, men de negative konsekvensene av reisene våre gir samtidig mange et snev av dårlig samvittighet. Trygve Sunde Kolderup har skrevet boken “Reis bedre – en guide til større inntrykk med mindre avtrykk”, og gir deg tips til hvordan reise mer skånsomt og klimavennlig, både i jobb og feriesammenheng.

– Vi skal ikke slutte å reise, men vi må endre måten vi reiser på. Nå er det noen lokalsamfunn som betaler en for høy pris, og klimakostnaden er definitivt for stor, sier Trygve. Gjennom inspirerende eksempler viser han hva vi bør tenke på når vi planlegger våre neste reiser.

Trygve Sonde Kolderup jobber i Spor.eco og Pinsj. Han er utdannet i økonomi (NHH) og naturbasert reiseliv og bærekraftig besøksforvaltning (NMBU). Han har vært leder for bærekraft og naturforvaltning i Den norske turistforening (DNT) og daglig leder i Hvitserk (nå Hvitserk Norrøna Adventures).

I tillegg har Trygve jobbet med forretningsutvikling i Æra Strategic Innovation, vært redaktør i Fjell&Vidde, skimagasinet Fri Flyt, friluftsmagasinet UTE og var i mange år festivalsjef for Fjellfilmfestivalen og toppturfestivalen Highcamp.

Ta med deg utferdstrangen og bli med på en inspirerende time! Vi stiller med kaffe, te og litt bakst.

Meld deg på!
Sted. SoCentral, Øvre Slottsgate 3, Sentralen 5 etasje
Tid: Kl 08.30 – 09.30
Tema: Samtale med Trygve Sunde Kolderup, forfatter av Reis bedre og Mette Øinæs Habberstad, tidligere kommunikasjonssjef i DNT (Den Norske Turistforening), nå partner i SoCentral. Det blir praktiske råd, inspirasjon og gode eksempler for bedre reiser.