Håkkihoder er klare for en ny sesong med lek og moro på is. 

I år som i fjor vil alle elever ved 2.-4. trinn ved Grünerløkka og Lakkegata skole få tilbud om gratis skøytetrening i Aktivitetsskole-tiden i Grünerhallen. Denne høsten starter de også på Løren Skole, hvor alle elever ved 2.-4. trinn vil få tilbud om skøytetrening i Lørenhallen.

Hva er Håkkihoder?
Håkkihoder er et prosjekt som jobber med å inkludere barn i idrett. Dette er et tett samarbeid mellom skole og klubb, for å rekruttere flest mulig barn til lokale idrettslag. De tilbyr gratis skøytetrening i AKS/SFO-tiden til barn på 2., 3. og 4. trinn og barna får låne alt nødvendig utstyr. SoCentral er prosjekteier og initiativtaker til prosjektet.

Hvordan kan vi lykkes bedre med rekruttering og inkludering i barneidrett?

Sparebankstiftelsen DNB, Oslo Idrettskrets og SoCentral inviterer til gratis erfaringsdelingskonferanse 28. november for alle som er opptatt av å skape en inkluderende barneidrett.

Det gjøres mye av mange for å rekruttere og inkludere flere barn i idretten. Samtidig er det fremdeles altfor mange barn som faller utenfor. Hva lykkes vi godt med? Hva får vi ikke til? Hva kan vi lære av hverandre? Og ikke minst: Hvordan kan vi jobbe sammen for å løse utfordringene vi erfarer?

Les mer om konferansen og meld deg på ved å klikke HER.

Vil du høre mer om Håkkihoder?

SoCentral har lansert den nye podcast-serien “Dette hadde jeg ikke fått til alene”!

I andre episode snakker vi med prosjektleder Frøy Lode Wiig og rektor Cathrine Tumanjan Mortensen i om Håkkihoder, og hvordan samarbeidet mellom skole og klubb fungerer. 

Du finner den der du hører på podcast eller ved å klikke HER.