Før vi tar sommerferie kan vi ønske velkommen til en rekke nye sterke tilskudd til miljøet og arbeidsfellesskapet vårt for samfunnsutviklereher i 5 og 6 etasje på Sentralen.

-Det føles som første dag på skolen. Vi i Karibu stiftelsen starter på et spennende nytt kapittel når vi flytter kontoret vårt til SoCentral sitt miljø for samfunnsutviklere, sier Tyler Dale Hauger, Seniorrådgiver i Stiftelsen Karibu. Sammen med daglig leder Aurora Nereid driver de den private stiftelse som jobber med å støtte / stå i solidaritet med bevegelser i Afrika, Latin-Amerika, Asia og Midtøsten og deres kamp for en mer rettferdig verden.
-Jeg ser veldig frem til å bli kjent med hele miljøet hos SoCentral en gjeng som jobber aktivt for å endre status quo i en ganske lite likeverdig verden, legger Tyler til.

GET Academy gir unge IT-talenter som står utenfor utdanning og arbeidsliv livsendrende karrieremuligheter.
-Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle 255 medlemmer i dette fantastiske miljøet av engasjerte
sammfunsutviklere, som deler, samarbeider og hjelper hverandre med koblinger og innspill, i troen på at samarbeid tar oss lengst. Det blir også stas å møte studenter, arbeidsgivere og samarbeidspartnere i kule lokaler på
Sentralen, sier Natalia Leikis i GetAcademy.

Til høsten kan vi og ønske velkommen Spor Eco, et rådgivningsselskap som er opptatt av å ta vare på naturen og friluftstradisjonene våre.
-Med et sterkt miljøengasjement og lang erfaring fra reiselivet, vil vi bidra til å utvikle flere grønne alternativ som er positive for lokalsamfunnene de er en del av, forklarer Haaken Christensen og Trygve Sunde Kolderup.

Og enda er det flere nye spennende selskap og personer som har blitt medlem i miljøet i SoCentral i det siste. Er du nysgjerrig på om dette miljøet kan være noe for deg? Kom innom for en kopp kaffe eller les mer her.