Hvordan kan vi sammen skape en økonomi som sikrer livskvalitet for alle innenfor naturens tålegrenser?

Er du interessert i ansvarlig produksjon og forbruk, hvordan livskvalitet kan bli drivkraft for samfunnsutvikling, eller kanskje boligmangfold, kunstig intelligens eller utvikling av demokratiet? Alt dette og mer til settes på agendaen på Smultringfestivalen. Bli med på en festival som utforsker hvordan vi kan bygge et samfunn som tar vare på alt liv. Vi kan love mange interessante samtaler. Velkommen!

SoCentral er en av medarrangørene når Smutringfestivalen ruller i gang i Tønsberg torsdag 21.09 og i Oslo 22 og 23 september.

Smultring og demokratiprat på fredag
Marie Harbo Dahle i SoCentral er en del av panelet som skal snakke om demokratiet vårt er rustet til å håndtere de komplekse utfordringene og sakene samfunnet står overfor? Og h
vordan vi kan involvere flere folk i politikkutforming og beslutninger?

Hun får selskap av:
Jacob Rask, foreleser i økonomi ved Roskilde University og grunnlegger av Copenhagen Doughnut – et innbyggerledet initiativ for å forvandle København til en smultring-by.

Arild Vatn, professor ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU), og medlem av fagrådet til Rethinking Economics Norge.

Ole Pedersen, sosial entreprenør med lang erfaring i å involvere folk, gjennom organisasjoner som Nedenfra Ideelt AS, Tøyen Unlimited og Tøyen Bolibyggerlag.

Bli med på praten fredag 22.september kl 16.15! Husk å skaff deg billett til konferansen – se smultringokonomi.no for hele programmet.